Laatste Nieuws

Zweedse films Snabba Cash krijgen vervolg op Netflix

Snabba Cash Netflix

Netflix gaat aan de slag met een vervolg op de thrillers van Snabba Cash. De Zweedse films waren in het verleden een groot succes en nu heeft Netflix een deal gesloten om met een serie aan de slag te gaan. Die serie geldt als vervolg op de films, die ook bekendstaan onder de naam Easy Money.

Joel Kinnaman

De films van Snabba Cash zijn gebaseerd op boeken van Jens Lapidus. De eerste film werd in 2010 uitgebracht en de andere twee volgden in 2012 en 2013. De hoofdrol in de films was weggelegd voor Joel Kinnaman, die in de huid kroop van JW. Met zijn rol in de Easy Money-films beleefde hij zijn absolute doorbraak. Tegenwoordig is hij onder meer bekend uit Hanna, Altered Carbon, House of Cards, RoboCop en The Killing.

Vervolg Snabba Cash naar Netflix

Nu zes jaar later na de release van de laatste Snabba Cash-film gaat Netflix aan de slag met een zesdelige serie. Voor de nieuwe serie wordt een tijdsprong van tien jaar gemaakt. Lapidus, die eerder verantwoordelijk was voor de boeken, gaat samen met Oskar Soderlund aan de slag met het script. Wanneer we de nieuwe serie mogen verwachten, is nog niet bekend.