Laatste Nieuws

Zo verwijder je titels razendsnel uit ‘verderkijken’

Netflix heeft het makkelijker gemaakt om de ‘Verderkijken’ lijst op te schonen. Gebruikers van de streamingdienst klaagden veelvuldig over de stappen die gevolgd moesten worden voordat een titel verwijderd kon worden uit de ‘Verder Kijken’ lijst. Netflix heeft dat voor Android-toestellen nu makkelijker gemaakt, terwijl de update ook spoedig naar iOS-apparaten komt.

Volle lijst

Wie regelmatig verschillende films en series op Netflix bekijkt, is het vast wel eens opgevallen dat de ‘Verder Kijken’-lijst in rap tempo volloopt. Deze titels konden verwijderd worden door naar de kijkgeschiedenis te gaan, maar dat vonden veel abonnees omslachtig. Met een nieuwe update is het verwijderen van titels uit de lijst makkelijker gemaakt.

Android

Android-toestellen kunnen vanaf vandaag al aan de slag met de nieuwe update om titels makkelijk te verwijderen uit de Verder Kijken lijst. De optie bereik je door bij een titel op de drie puntjes te klikken. Vervolgens klapt een menu open met onder meer de mogelijkheid om de titel uit de rij te verwijderen. Op die manier haal je hem uit de lijst. De update komt vanaf 29 juni naar iOS-apparaten.

De nieuwe functie ziet er als volgt uit

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?