Netflixhacks

Zo sla je gedownloade films en series op je externe opslagruimte op

Series downloaden voor onderweg, op reis of tijdens je vakantie is ideaal. De maximale opslagruimte op je telefoon of tablet is dan wel een belemmering, maar wist je dat je tegenwoordig ook naar je externe opslagruimte zoals een SD-kaart kunt downloaden? We leggen je uit hoe!

Veel meer in één keer downloaden

Het downloaden van films en series op Netflix is steeds populairder. Het is tenslotte ook superhandig voor als je even niet in de buurt bent van wifi. Downloads worden automatisch opgeslagen op je toestel. Wat veel gebruikers niet weten dat dit ook omgezet kan worden naar een externe opslag. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in één keer veel meer te downloaden.

Downloadlocatie aanpassen

Opslaan naar een SD-kaart is super eenvoudig. Ga in de applicatie van Netflix op je tablet of smartphone naar het menu en vervolgens de app-instellingen. Eén van de in te stellen opties is de downloadlocatie. Deze staat standaard ingesteld op interne opslagruimte, maar zodra je een SD-kaart aan je device toevoegt kun je hier ook voor kiezen. Bij de instellingen zie je tevens hoeveel ruimte er nog beschikbaar is om downloads op te slaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?