Netflixhacks

Zo sla je een intro over op Netflix, nu ook voor Chromecast

Wanneer je een serie aan één stuk door zit te kijken wil je geen tijd verliezen. En al helemaal niet door het intro dat in iedere aflevering is verwerkt telkens te moeten afkijken. Netflix geeft ons gelukkig de optie om het intro over te slaan en tegenwoordig ook op de Chromecast.

Eenvoudige button om intro over te slaan

Op veel devices heb je de introbutton vast al wel eens opgemerkt. Wanneer je Netflix kijkt via je desktop computer, tablet of smart televisie, dan krijg je zodra het intro begint een button in beeld met de tekst ‘Intro overslaan’. De tekst doet ook precies wat het aangeeft. Met één druk op de knop wordt de aflevering doorgespoeld naar het punt dat de intro is afgelopen. Zo kun je achter elkaar doorkijken.

Nu ook intro overslaan op Chromecast

Een erg populaire manier om Netflix te kijken op televisie is via de Chromecast. Sinds half mei is er ook de mogelijkheid om intro’s door te spoelen op Chromecast. Lange tijd was dit niet mogelijk, maar in de applicatie van Netflix is dit nu toegevoegd. Stream je via je tablet of smartphone naar je chromecast, dan krijg je in de app van Netflix zodra het intro loopt de optie om deze over te slaan. Zie onderstaande screenshot hoe dit eruit ziet. Zo wordt Netflixen dus nog makkelijker!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?