Netflixhacks

Zo minimaliseer je jouw datagebruik van Netflix

Kom je in bepaalde maanden niet uit met je data-abonnement en is je downloadlimiet sneller bereikt dan je lief is? Je kunt het datagebruik van Netflix op een eenvoudige manier minimaliseren, waardoor je beter uit kunt komen met je databundel én dus meer films en series kunt kijken.

Datagebruik eenvoudig in de gaten te houden

Wanneer je in de buurt bent van Wi-Fi, dan kun je vaak gebruik maken van onbeperkte trafiek. Zodra je afhankelijk bent van je mobiele abonnementen komt daar verandering in. Wanneer je toch graag in de trein, in de bus of misschien wel op het strand wil Netflixen is het handig om je datagebruik in de gaten te houden. Dit kun je door doen in te loggen op Netflix en naar je account instellingen te gaan.

Instellingen voor afspelen Netflix

Onder het submenu ‘mijn profiel’ kun je kiezen voor ‘Instellingen voor afspelen’. Daar krijg je diverse opties voor zowel beeldkwaliteit als dataverbruik. Wil je ervoor zorgen dat je downloadlimiet voorlopig nog niet in gevaar komt, dan kun je de instellingen op laag zetten. Het handige is dat je de instellingen ieder moment kunt aanpassen, waardoor de kwaliteit als je wel weer in de buurt van Wi-Fi bent gelijk omhoog kan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?