Netflixhacks

Zo krijg je altijd als eerste de nieuwste features van Netflix

Wil jij graag altijd als eerste de nieuwste ontwikkelingen zien en kunnen testen? Dat kan ook bij Netflix. De applicaties van de streamingdienst krijgen met enige regelmaat updates en testdeelnemers zien dit als eerste.

Regelmatige nieuwe functies

Netflix staat niet stil en voert regelmatig wijzigingen door. Zo verhuisde in de mobiele app het menu van links (een zogenaamd hamburgermenu) naar onderop. Deelnemers aan de testfase zien in dat nieuwe menu bijvoorbeeld als eerste de ‘binnenkort-functie’, waar je al kunt zien wat er in de komende weken op Netflix zal verschijnen. Ook de Instagram-achtige rondjes waarop korte trailers worden getoond was als eerste te zien voor de testgroep.

Testdeelname instellen

Wil jij ook als eerste de nieuwe ontwikkelingen zien en testen? Dat kan eenvoudig. Ga naar de instellingen van je account. Eén van de opties daarbij is ‘testdeelname’. Het enige dat je hier hoeft te doen is het vinkje op ‘Ja’ te zetten. Vanaf dat moment ben je deelnemer aan de testfases en kan je als eerste nieuwe features van Netflix zien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?