Laatste Nieuws

Zesde seizoen Grace and Frankie nu al besteld

Grace and Frankie Netflix

Nog voordat het vijfde seizoen bij Netflix te bekijken is, is al duidelijk dat de serie nog niet klaar is. Netflix heeft een zesde seizoen besteld van de komedieserie waarin hoofdrollen zijn voor Jane Fonda en Lily Tomlin. Het vijfde seizoen van Grace and Frankie wordt op vrijdag toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Grace and Frankie

Grace and Frankie zijn in eerste instantie allesbehalve vrienden. De twee moeten eigenlijk niets van elkaar hebben, totdat ze erachter komen dat hun mannen eigenlijk homoseksueel zijn en al jarenlang samen een relatie hebben. Langzaam aan worden Grace and Frankie vervolgens onafscheidelijk en gaan ze zelfs zakelijk met elkaar in zee. Ook komen ze onder meer samen in een bejaardentehuis terecht en ontsnappen ze daar samen uit om terug te keren naar hun strandhuis.

Grace and Frankie seizoen 6 op Netfllix

Netflix is nog niet klaar met de verhalen van Grace and Frankie en heeft nog voordat seizoen 5 verschenen is al een nieuw seizoen besteld. Daarmee is Grace and Frankie de eerste titel van de streamingdienst die al een verlenging voor 2020 te pakken heeft. Ook is de Amerikaanse serie nu de langstlopende komedieserie van Netflix. Naar verwachting wordt seizoen 6 begin 2020 toegevoegd aan het aanbod. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekend.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Grace and Frankie seizoen 6 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!