Laatste Nieuws

Zesde én laatste seizoen besteld van Better Call Saul

Better Call Saul Netflix

Het verhaal van Better Call Saul is nog niet voorbij. AMC heeft een zesde en tevens laatste seizoen van de reeks besteld. Dat nieuws is naar buiten gebracht één maand voor de start van het vijfde seizoen van de reeks.

Transformatie Jimmy McGill

In navolging van Breaking Bad kunnen we sinds 8 februari 2015 aan de slag met een prequel genaamd Better Call Saul. We volgden Saul Goodman, de louche advocaat. We zagen zijn transformatie van Jimmy McGill tot aan Goodman in beeld.

Slotseizoen Better Call Saul

AMC heeft een zesde en tevens laatste seizoen besteld van Better Call Saul. Dat laatste seizoen wordt wel langer dan voorheen. Normaliter bestaan de seizoenen tenslotte maar uit slechts tien afleveringen, maar voor seizoen 6 zijn er dertien afleveringen besteld. De productie daarvan moet later dit jaar van start gaan en volgend jaar wordt het seizoen vervolgens gelanceerd.

Ondertussen mogen we in België alvast uitkijken naar seizoen 5. Dat vijfde seizoen gaat op 23 februari van start bij AMC in de Verenigde Staten en een dag later op Netflix in België. Daarna verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen.