Laatste Nieuws

You verhuist compleet naar Netflix en krijgt al een tweede seizoen

You Netflix

Alhoewel het eerste seizoen van You nog niet eens is verschenen, is nu al duidelijk dat het tweede seizoen exclusief te zien is bij Netflix. Waar het eerste seizoen van You in de Verenigde Staten nog te bekijken was bij Lifetime, verhuist de serie voor seizoen 2 exclusief naar Netflix.

Hoge verwachtingen rondom You

De verwachtingen van You zijn nu al hooggespannen. De serie is afkomstig van de hand van Greg Berlanti en Sera Gamble. De eerste kennen we van onder meer Riverdale en de tweede was verantwoordelijk voor Supernatural. De gelijknamige roman van Caroline Kepnes is als leidraad voor het verhaal genomen.

In You draait het om Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley, oftewel Dan Humphrey uit Gossip Girl). Hij lijkt een leuke jongeman, maar ondertussen blijkt hij obsessief te zijn. Hij weet alles over de hedendaagse technologie en slaagt erin om door middel daarvan de spontane Beck (Elizabeth Lail) voor zich te winnen. Haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell, ook wel bekend als Emily Field uit Pretty Little Liars) krijgt al snel haar bedenkingen en dat blijkt niet voor niets te zijn.

Netflix neemt rechten You over

You verhuist nu definitief naar Netflix. Het tweede seizoen zal niet meer te zien zijn bij Lifetime. Dat de dramaserie nu exclusief verhuisd naar de streamingdienst, is vrij verrassend. Het was namelijk juist Lifetime dat voor de release van seizoen 1 al een tweede seizoen bestelde. Toch is het niet de eerste keer dat Netflix shows oppikt. Eerder zagen we dat al gebeuren met onder meer Designated Survivor en Lucifer. Seizoen 1 van You verschijnt op 26 december wereldwijd op Netflix.