Laatste Nieuws

You seizoen 3: Twee nieuwe castleden aangekondigd

We zullen mede door de uitbraak van het coronavirus nog een tijdje moeten wachten op de release van You seizoen 3. Toch wordt er achter de schermen wel hard gewerkt aan het derde seizoen van de reeks. In dat kader zijn inmiddels twee nieuwe castleden aangekondigd. Shalita Grant en Travis VanWinkle hebben een rol in You seizoen 3.

Nieuwe gezichten

Het derde seizoen brengt ons een aantal nieuwe karakters. Een daarvan is Travis VanWinkle, die eerder al te zien was in onder meer Hart of Dixie en Friday the 13th. De acteur speelt de rijke Cary en lijkt dichtbij Joe Goldberg te komen. In het leven van Love lijkt een nieuwe vriendin te komen in de vorm van Shalita Grant (NCIS en NCIS: New Orleans). Als Sherry speelt zij een ‘Mom-fluencer’. Ze lijkt heel aardig, maar ondertussen doet ze slechts alsof Love welkom is in haar sociale kring.

You seizoen 3 op Netflix

De laatste jaren waren we gewend dat You rond de feestdagen online kwam op Netflix. Dat hoeven we voor het derde seizoen niet te verwachten. Mede door de coronaperikelen liepen de opnames vertraging op. Pas eind april 2021 lijken de opnames van You seizoen 3 afgerond te zijn. Een release wordt op zijn vroegst dan ook pas in het derde kwartaal van 2021 verwacht.

Lees ook: 6 Prangende vragen voor You seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?