Laatste Nieuws

You seizoen 3 krijgt releasedatum in oktober

Het wachten op het derde seizoen van You seizoen 3 is bijna voorbij. Op het officiële account van You werd een speciale video geplaatst om de releasedatum bekend te maken. Daarin werd ook meteen de naam van de baby bekend: Henry, Seizoen 3 van You verschijnt op 15 oktober 2021 op Netflix.

Baby Henry

Joe (Penn Badgley) en Love (Victoria Pedretti) hebben een volgende stap gezet in hun leven. Ze zijn inmiddels getrouwd en verwachten samen hun eerste baby genaamd Henry. Het stel is verhuisd naar het noorden van Californië. Daar raakt Joe al snel geobsedeerd door zijn nieuwe buurvrouw.

Eerder bleek al dat de buurvrouw een belangrijke rol zou spelen in het nieuwe seizoen. Maar wie is de buurvrouw precies. Is zij de vrouw waar Joe altijd al naar op zoek was? Voor Joe wordt het een interessant seizoen. Ontsnappen uit een kooi in een kelder is één ding, maar hoe zit dat met de gevangenis van een perfect huwelijk met een vrouw die verstand heeft van jouw trucs?

You seizoen 3 op Netflix

Seizoen 3 van You heeft nu eindelijk een releasedatum gekregen. Door de pandemie liep de serie flink wat vertraging op. Vanaf het derde seizoen zal de serie er wel anders uit komen te zien. De eerste twee seizoenen waren tenslotte nog gebaseerd op de boeken You en Hidden Bodies. Het derde boek in de reeks, You Love Me, kwam echter te laat uit om te kunnen gebruiken. Hieronder bekijk je de aankondigingsvideo van You seizoen 3.

Bekijk de video

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?