Laatste Nieuws

You seizoen 3 aangekondigd voor 2021; twee personages keren terug

You heeft een razendsnelle verlenging gekregen op Netflix. De afgelopen weken liet hoofdrolspeler Penn Badgley zich al ontvallen dat er gewerkt werd aan een derde seizoen van You. Nu is ook de officiële bevestiging binnen van Netflix, al is er wel een klein minpunt.

Wachten tot 2021

Het tweede seizoen van You kwam op 26 december 2019 naar de streamingdienst en een goede drie weken later is het groene licht al gegeven voor een derde seizoen. Het slechte nieuws is wel dat er gewacht zal moeten worden op 2021, dan zullen er wederom tien afleveringen van de immens populaire serie verschijnen.

Joe en Love keren terug

Bij de bekendmaking dat er een derde seizoen komt heeft Netflix ook gelijk laten weten dat Penn Badgley (Joe Goldberg) en Victoria Pedretti (Love Quinn) allebei zullen terugkeren. De verdere castleden worden op een later moment bekendgemaakt. Sera Gamble zal opnieuw als showrunner fungeren, met assistentie van Greg Berlanti.

In opmaat naar het derde seizoen hebben we alle prangende vragen voor You seizoen 3 al op een rij gezet. Daarnaast sprak de showrunner al uitgebreid over haar plannen voor het derde seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?