Laatste Nieuws

You seizoen 2 in december op Netflix

Het tweede seizoen van You verschijnt nog later dit jaar op Netflix. De streamingdienst heeft zojuist bekendgemaakt dat You seizoen 2 op Tweede Kerstdag wordt toegevoegd. Dat betekent dat we vanaf 26 december aan de slag kunnen met spiksplinternieuwe afleveringen van de serie over Joe Goldberg.

Joe Goldberg

You groeide vorig jaar uit tot een groot succes bij Netflix. De serie was in eerste instantie al uitgezonden bij Lifetime, maar verhuisde vanwege tegenvallende kijkcijfers naar Netflix. In het eerste seizoen zagen we hoe Joe Goldberg, werkzaam in een boekenwinkel, op een dag een leuke, blonde vrouw binnen ziet wandelen. Goldberg komt erachter dat ze Guinevere Beck heet en schrijfster is. Zijn liefde voor haar slaat echter al snel om in een ziekelijke obsessie. Joe wil alles over Guinevere weten en ruimt iedereen uit de weg die het geluk in de weg kan staan.

Voor het tweede seizoen hoopt Joe zijn verleden achter zich te kunnen laten. Ook in Hollywood, Los Angeles, waar hij nu woont, wordt hij echter achtervolgt met de daden uit zijn verleden. Toch komen er ook mooie nieuwe dingen op zijn pad, waaronder een nieuwe liefde.

You seizoen 2 in december op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat we vanaf 26 december aan de slag kunnen met het tweede seizoen van You. Net als seizoen 1 telt seizoen 2 tien afleveringen. Alle afleveringen worden op die dag in één keer toegevoegd aan het aanbod.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?