Laatste Nieuws

Workin’ Moms stopt; serie krijgt nog één seizoen

Voor Workin’ Moms gaat het doek vallen. De groep dames die zich op een vaak komische wijze door het leven als jonge moeders worstelen zijn al zes seizoenen onderweg. Komend jaar zal er een afsluitend seizoen verschijnen.

Het leven weer oppakken

Workin’ Moms is sinds zijn release bij CBC een groot succes geworden. We volgen vier jonge moeders die na de geboorte van hun kind het leven weer moeten oppakken. Makkelijk wordt dat echter niet. Ze krijgen te maken met verschillende uitdagingen en beelden dat uit op hilarische wijze.

Zeven seizoenen

De Canadese zender CBC heeft bekendgemaakt dat er nu een punt wordt gezet achter Workin’ Moms. Net zoals met eerder onder meer Anne met een E heeft CBC een samenwerking met Netflix, waardoor de seizoenen erg snel op de streamingdienst verschijnen. Zo is het dit voorjaar in Canada verschenen zesde seizoen al te zien op Netflix.

Moederschap, relaties en werkkeuzes

Komend kalenderjaar wordt het zevende seizoen verwacht en dit zal dan dus het finaleseizoen zijn. De verwachting is dat deze aan het begin van de zomer te zien zal zijn op Netflix. De laatste campagne zal bestaan uit dertien afleveringen. “De dames zullen worden geconfronteerd met demonen uit hun verleden, om voorwaarts kunnen. Het moederschap, relaties en werkkeuzes zullen worden getest, om uit te vinden wie ze ooit waren en waar ze naar toe bewegen. Daarna kunnen we afscheid nemen van Kate, Anne, Sloane, Jenny en Val.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?