Laatste Nieuws

Wordt Élite de Spaanse Gossip Girl?

Elite Netflix

Élite is aangekondigd door Netflix en wordt nu al gezien als de Spaanse variant van Gossip Girl. Ook hierin draait het namelijk om hele rijke jongeren, die botsen met arbeiderskinderen en vooral veel geheime zaakjes moeten regelen.

Spaanse titels zeer populair

In de zomer van 2017 werd Élite door Netflix aangekondigd als de tweede Spaanse Netflix Original Serie. Inmiddels verschijnen er steeds meer Spaanstalige titels, die erg goed worden ontvangen. Daarbij onder meer La chicas des Cable, Velvet en La Casa de Papel. Élite moet nu aan dat rijtje worden toegevoegd.

Élite speelt in Las Encinas

Élite speelt zich af in Las Encinas, de beste en meest exclusieve school van Spanje. Alleen de absolute elite stuurt hun kinderen naar deze school. Daar is nu verandering ingekomen, omdat er drie arbeiderskinderen naar Las Encinas komen doordat hun lokale school door een aardbeving is verwoest. De strijd barst al snel los en uiteindelijk zal er zelfs een moord plaatsvinden.

Twee bekende gezicht uit La Casa de Papel

De hoofdrolspelers zijn inmiddels bekend, daarbij zijn twee bekend gezichten. Maria Pedraza (middelste op de foto) speelde namelijk ook Alison Parker in La Casa de Papel, één van de gegijzelde. Ze werd gegijzeld door onder meer Rio. Miguel Herrán die zijn rol speelde zal ook in Élite te zien zijn. Het eerste seizoen van Élite bestaat uit acht afleveringen en zal nog in 2018 verschijnen. Een exacte datum is nog niet bekend.

Las 👑👑👑

A post shared by Élite (@elitenetflix) on

El nuevo curso empieza en otoño. Y viene cargado de secretos. #ÉliteNetflix #Élite

A post shared by Élite (@elitenetflix) on