Laatste Nieuws

Wordt de Spaanse bank het doelwit in La Casa de Papel seizoen 3?

La Casa de Papel Netflix

Het nieuwe doelwit voor La Casa de Papel seizoen 3 is mogelijk bekend. Vorige maand werd al duidelijk dat er opnames plaatsvonden in de Italiaanse stad Florence, maar het ziet er nu naar uit dat voor seizoen 3 opnieuw is gekozen voor een klus in Madrid. Nadat eerst de Koninklijke Munt het doelwit was, zou voor seizoen 3 zijn gekozen voor de Spaanse bank. Althans, dat beweren de geruchten die momenteel rondgaan.

De Spaans bank

In navolging van de Koninklijke Munt zouden de leden van La Casa de Papel het nu voorzien hebben op de Spaanse bank, zo meldt SpanjeVandaag gebaseerd op een bericht van de Spaanse site Iague. Het team staat een zware klus te wachten, want Banco de España heb je niet zomaar overvallen.

Mochten ze daadwerkelijk gaan voor de Spaanse bank, dan hebben ze te maken met zeer zwaar beveiligde kluizen die 48 meter onder het stadsplein liggen. Zodra de beveiliging merkt dat er gevaar op de loer ligt, kan men ervoor kiezen om de gangen te vullen met water vanwege de aanwezigheid van ondergrondse rivieren in Madrid.

Geruchten La Casa de Papel seizoen 3

Of La Casa de Papel seizoen 3 daadwerkelijk over de Spaanse bank gaat, is afwachten. Zolang de makers en Netflix niks bekend hebben gemaakt, gaat het slechts om geruchten. De geruchten worden echter wel extra kracht bijgezet omdat er in januari op het stadsplein bij de Spaanse Bank een regen van valse bankbiljetten was. Ongetwijfeld wordt in de komende maanden meer bekend over het thema van seizoen 3. Duidelijk is al dat het derde seizoen nog in 2019 op Netflix verschijnt. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!