Laatste Nieuws

Wordt Control Z de Mexicaanse opvolger van Élite?

Netflix heeft de nieuwe Mexicaanse serie Control Z angekondigd. De serie wordt nu al gezien als een soort opvolger van de Spaanse hitserie Élite. In Control Z draait het om een hacker die erin slaagt om een groep studenten tot wanhoop te drijven.

Geen geheim veilig

Met Control Z heeft Netflix een nieuwe Mexicaanse serie te pakken. We volgen hierin het leven van een aantal studenten op El Colegio Nacional. Hun leven verandert volledig als ze te maken krijgen met een onbekende hacker. Bij deze hacker is geen geheim veilig en het duurt dan ook niet lang totdat de meest intieme geheimen op straat liggen. Het verandert de status van een aantal leerlingen binnen de groep.

Identiteit onbekend

Het aparte is dat niemand weet wie de hacker is. HEt is totaal onduidelijk wie verantwoordelijk is voor het uitlekken van alle geheimen. Dat zorgt ervoor dat iedereen verdacht wordt. Sofia gaat aan de slag om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor het vernietigen van levens, maar dat wordt geen makkelijke missie. Control Z verschijnt op 22 mei op Netflix en hieronder bekijk je alvast de teaser.

Bekijk de teaser van Control Z

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?