Laatste Nieuws

Will Smith in nieuwe Netflix-film The Council

Will Smith is binnenkort te zien in een gloednieuwe film van Netflix. De acteur heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe film The Council. Recent was Smith nog te zien in de Netflix-film Bright en had hij een hoofdrol in de liveaction-film van Aladdin.

Nicky Barnes

In The Council speelt Smith de hoofdrol van Nicky Barnes. De film vertelt het nooit eerder verfilmde verhaal van de misdaadsyndicaat uit Harlem. Barnes was het gezicht van een groep die geleid werd door zeven Afro-Amerikaanse criminelen. Zijn doel was om een zelfvoorzienende en zelf controlerende Afrikaans Amerikaanse stadstaat op te richten, gefinancierd met geld uit de heroïnehandel. Barnes werd in 1978 voor zijn daden opgepakt en overleed in 2012. Dat nieuws van zijn overlijden kwam echter pas dit jaar naar buiten.

Will Smith in The Council

Will Smith heeft de hoofdrol te pakken in The Council. Voor de film werkt hij opnieuw samen met Peter Landesman die het script heeft geschreven. Eerder werkten de twee al samen bij Concussion. Smith is naast acteur ook als producer betrokken bij de film. Een releasedatum is nog niet bekend.