Laatste Nieuws

White Lines geannuleerd na één seizoen

Het is na één seizoen over en uit voor White Lines. De Spaanse serie, is afkomstig van de maker van La Casa de Papel en de verwachtingen waren voorafgaand aan de serie dan ook hoog, maar de verwachtingen konden nooit volledig worden waargemaakt. Inmiddels is dan ook duidelijk dat er geen vervolg komt.

Vaarwel Marcus

De afgelopen dagen verschenen al verschillende geruchten waarin al gesproken werd over een mogelijk inde van de serie. Acteur Daniel Mays, vertolker van Marcus Ward, geeft nu het verlossende woord. “Ik krijg veel vragen na diverse berichten in de media. Met pijn in het hart maak ik bekend dat White Lines seizoen 2 er niet zal komen. Het schip is goed en wel voorbij gevaren. Ik dank iedereen voor zijn steun en fans van over de hele wereld. Vaarwel Marcus… Je was mijn favoriet.”

Vermiste jongen

In Wihte Lines draait het om een vermiste jongen op Ibiza. Twintig jaar na zijn vermissing gaat zijn zus op zoek naar antwoorden. Daarmee komt ze in een bizar verhaal terecht. De serie werd wisselend ontvangen en nu blijkt dat het na één seizoen klaar is.

Deze series werden ook gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?