Trailers

Wie wint de Beaudelaires of Count Olaf in A Series of Unfortunate Events?

A Series of Unfortunate Events Netflix

Het slotstuk van A Series of Unfortunate Events staat voor de deur. Netflix voegt op 1 januari het derde en laatste seizoen toe aan het aanbod. De vraag is dan ook wie er met de erfenis vandoor gaat. De Beaudelaire wezen of Count Olaf? De trailer van het slotseizoen is nu vrijgegeven.

Boeken Lemony Snicket

De boeken van Lemony Snicket zijn naverteld in de serie met Neil Patrick Harris in de hoofdrol als Count Olaf. Hij jaagt op de erfenis van de Beaudelaire wezen. De drie kinderen worden echter geholpen door een geheime organisatie, waar de kinderen zelf steeds meer antwoorden op krijgen. Aan het einde van het tweede seizoen leek het helemaal mis te gaan met de Beaudelaires, maar er is nog redding.

Alles komt bij elkaar in een hotel

In het slotseizoen zullen ze kennis maken met Lemony Snicket, zitten in een duikboot en komen alle personages uit de in totaal dertien boeken van Snicket bij elkaar in een hotel. Het derde seizoen vertelt de verhalen uit boeken tien, elf, twaalf en dertien. Eerder vertelde Neil Patrick Harris al dat er geen extra seizoenen zullen komen. De makers hebben zo trouw mogelijk de boeken proberen te verfilmen en willen dan ook geen eigen verhalen erbij gaan verzinnen voor extra seizoenen.

Bekijk de trailer van A Series of Unfortunate Events