Laatste Nieuws

White Lines van maker La Casa de Papel komt in mei op Netflix

Vanaf 15 mei kunnen liefhebbers van misdaadthrillers hun hart ophalen aan White Lines. De serie, gemaakt door het brein achter onder meer La Casa de Papel en The Crown, verschijnt dan namelijk op Netflix en inmiddels zijn de eerste beelden een feit.

White Lines op Netflix

White Lines gaat over de moord op een populaire DJ uit het Engelse Manchester. Als zijn lijk twintig jaar na de verdwijning terug wordt gevonden op feesteiland Ibiza, pakt zijn zus het vliegtuig in een poging het mysterie eindelijk te ontrafelen.

Ze belandt tijdens het volgen van dubieuze sporen in een web van leugens en doofpotten. Bovendien ontdekt ze naast alle schokkende onwaarheden ook haar eigen, persoonlijke duistere kant.

La Casa de Papel en The Crown

De maker van White Lines is Alex Pina, die onlangs een exclusief contract bij Netflix tekende. In het verleden stond de Spanjaard al aan de wieg van razend populaire series als La Casa de Papel. Pina wordt bijgestaan door producers Andy Harries en Sharon Hughff van Left Bank, dat op zijn beurt het brein achter The Crown is.

In de serie gaan we het acteerwerk van grote namen als Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty, Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) en Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail) bewonderen. De voortekenen zijn dus veelbelovend. White Lines bestaat uit tien afleveringen die allemaal op 15 mei op Netflix komen.

Bekijk de trailer van White Lines

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?