Laatste Nieuws

When Calls the Heart krijgt negende seizoen

Fans van When Calls the Heart kunnen nog heel wat jaren door met hun geliefde romantische dramaserie. Hallmark heeft namelijk besloten om er weer een seizoen aan te plakken. Daarmee komt de teller al op negen te staan.

Sterker uit problemen gekomen

Drie jaar geleden leek dat nog een heel ander verhaal. De serie was namelijk in zwaar weer beland. Actrice Lori Loughlin was betrokken bij een groot omkoopschandaal rondom Amerikaanse universiteiten. When Calls the Heart kwam enkele maanden stil te liggen en Loughlin – inmiddels schuldig bevonden en heeft een gevangenisstraf uitgezeten – werd uit de serie geschreven. Zo was het zesde seizoen korter, maar inmiddels is When Calls the Heart sterker dan ooit.

Elizabeth Thornton-Thatcher

Zonder Abigail Stanton stond het verhaal nog altijd als een huis en met Erin Krakow als hoofdrolspeelster Elizabeth Thornton-Thatcher zijn er inmiddels al een zevende en achtste seizoen verschenen. Dit achtste seizoen is dit weekend afgerond in de Verenigde Staten, waarop onderstaande filmpje verscheen op de socials. Hierin is het negende seizoen aangekondigd. Netflix heeft de internationale streamingrechten, al zit er wel telkens een goed jaar vertraging op de verschijndata. Het is dan ook wachten op het zevende seizoen, dat spoedig wordt verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer het zevende seizoen van When Calls the Heart op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?