Laatste Nieuws

What/If met Renée Zellweger heeft releasedatum

What/If met een hoofdrol voor Renée Zellweger heeft een releasedatum te pakken. Netflix heeft bekendgemaakt dat de serie vanaf 24 mei te bekijken is bij de streamingdienst. Die datum werd naar buiten gebracht door middel van een video op YouTube. Inmiddels is ook de trailer verschenen.

Duitsere thrillerserie What/If
what/If is de nieuwste duistere thrillerserie van Netflix. De serie behandelt morele kwesties en wil laten zien wat er gebeurt als normen en waarden vergeten worden. Zo kijken we in het eerste seizoen van de reeks mee met een onvermogend, pasgetrouwd stel uit San Francisco die een lucratief en tegelijkertijd dubieus voorstel ontvangt van een mysterieuze vrouw.

De hoofdrol in de serie is weggelegd voor Renée Zellweger die eerder een Oscar binnensleepte. Verder bestaat de cast uit: Jane Levy (Castle Rock, Suburgatory), Blake Jenner (American Animals, Glee), Samantha Ware (Glee), Keith Powers (Famous in Love), Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom), Juan Castano (Shades of Blue), John Clarence Stewart (Marvel’s Luke Cage) en Dave Annable (Brothers & Sisters).

What/If naar Netflix

De eerste tien afleveringen van What/If worden op 24 mei in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Mike Kelley, eerder verantwoordelijk voor Revenge, is de showrunner van de serie.

Bekijk de trailer van What/If hieronder