Laatste Nieuws

Wekelijkse afleveringen Rick and Morty spoedig hervat

Rick and Morty keert spoedig terug op Netflix met nieuwe afleveringen. Het vierde seizoen van de reeks is in twee delen geknipt en we moesten even geduld hebben voordat het eerste deel op Netflix verscheen. Op het tweede deel hoeven we minder lang te wachten, zo heeft Netflix nu bekendgemaakt.

Twee delen

De makers van Rick and Morty hebben er voor het vierde seizoen voor gekozen om de afleveringen in twee delen te lanceren. Daardoor konden we de eerste vijf afleveringen al in december op Netflix verwachten, maar inmiddels is ook meer bekend over het tweede deel. Zo zijn de uitzendingen van het vierde seizoen op 3 mei hervat in de Verenigde Staten.

Week

Daardoor weten we nu ook wanneer we in België aan de slag kunnen met de laatste vijf afleveringen van seizoen 4. Zo wordt aflevering 6 op zondag 10 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dat maakt dat er een periode van slechts een week zit tussen de uitzending in Amerika en op Netflix. De laatste aflevering verschijnt op zondag 7 juni op Netflix. Ondertussen mogen fans zich al opmaken voor nog heel wat nieuwe afleveringen, want bedenkers Dan Harmon en Justin Roiland tekenden in 2018 een contract voor nog eens zeventig afleveringen. Daarmee moet het totaal sowieso op honderd komen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?