Laatste Nieuws

Weeds keert na bijna tien jaar toch terug voor vervolg

Weeds Netflix

Weeds keert terug. De komedieserie kwam in 2012 na acht seizoenen ten einde, maar nu is er eindelijk goed nieuws voor de fans van de reeks. Inmiddels is namelijk toch een nieuw seizoen aangekondigd en niemand minder dan Mary-Louise Parker keert terug voor de hoofdrol.

Weeds van schrijfster Orange is the New Black

De zwartkomedische serie Weeds verscheen in 2005 voor het eerst en was afkomstig van van de schrijfster van Jenji Kohan. Zij is de laatste jaren voornamelijk bekend van haar bijdrage aan Orange is the New Black. In Weeds kijken we mee met Nancy Botwin. Als haar man plotseling overlijdt, staat ze er alleen voor. Ze draagt in haar eentje de zorg over haar twee zoons, maar ze merkt dat het lastig is om haar woning in een luxe wijk te behouden. Ze besluit wiet te verhandelen aan haar rijke buurtgenoten en dat loopt beter dan gedacht.

Na bijna tien jaar terug

Tussen 2005 en 2012 verschenen liefst acht seizoenen van de reeks. Daarna was het lange tijd stil rondom Weeds dat te bekijken is op Netflix. Nu weten we dat er ook een negende seizoen gaat komen. Dat seizoen speelt zich tien jaar na afloop van de eerste acht seizoenen af. Of het nieuwe seizoen ook naar Netflix komt, is onduidelijk.

Lees de Serie Tip over Weeds