Laatste Nieuws

Wanneer verschijnt Undercover seizoen 2 op Netflix in België?

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix in België. Het is de vraag sinds eind februari de eerste episodes over Ferry Bouman en het undercoverteam dat hem in de val moet laten lopen te zien zijn op de streamingdienst. Zeker is in ieder geval dat er drie campagnes komen van de Belgische-Nederlandse serie.

Topcriminelen vangen op de camping

Undercover gaat over de drugshandel rondom de Belgisch-Nederlandse grens. Ferry Bouman runt een drugsimperium en wordt scherp in de gaten gehouden. Gepakt wordt hij echter nooit en daar moet verandering in komen. Twee agenten (een Nederlandse en een Belg) worden undercover naar de camping gestuurd waar Bouman altijd verblijft. Vooral via zijn vrouw Daniëlle proberen ze binnen te komen bij Ferry, maar of dat zomaar lukt?

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix in België?


Wanneer komt seizoen 2 van Undercover op Netflix in België? Het is ietwat complex. Undercover is namelijk een co-productie van Netflix en de VRT. Je zou denken dat de series dan juist gelijk op Netflix te zien zullen zijn, maar dat is niet in alle landen het geval. De VRT brengt de afleveringen van Undercover seizoen 2 eerst op televisie, daarna krijgt Netflix de rechten in handen. In andere landen ging de serie in september wekelijks van start op Netflix. In België is de verwachting echter dat er gewacht zal moeten worden tot het begin van 2021. Ditzelfde issue ondervinden Britten bij BBC-series, die pas later op Netflix verschijnen dan andere landen. In onder meer de Verenigde Staten zal Undercover op 8 november verschijnen. Er is een sprankje hoop dat dit ook voor België zal gelden.

Goed nieuws is er wel dat er al een derde seizoen van Undercover is aangekondigd. Elise Schaap (Daniëlle Bouman) maakte dit begin 2020 bekend bij een uitzending van een Nederlandse talkshow. Een dag later kwam Netflix met de bevestiging dat er inderdaad aan een derde seizoen wordt gewerkt. Voor nu is het nog wachten wanneer Undercover seizoen 2 op Netflix in België verschijnt.

Wil jij als eerste weten wanneer Undercover seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?