Laatste Nieuws

Wanneer verschijnt The Sinner seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Sinner seizoen 2 op Netflix? Nu het eerste seizoen van The Sinner eindelijk te bekijken is bij Netflix in België, is het natuurlijk gelijk de vraag wanneer het tweede seizoen verschijnt. Over een releasedatum van seizoen 2 zijn echter nog geen uitspraken gedaan.

The Sinner

The Sinner is een anthologie-serie waarin we zien hoe uiterst normale mensen een verschrikkelijke daad verrichten. In de serie wordt uitgezocht wat de moordenaars ertoe gedreven heeft om te doen wat ze doen. In seizoen 1 zagen we hoe Cora Tannetti tijdens een dag op het strand met haar gezin plots in razernij ontsteekt en begint in te steken op een op het eerste oog onbekende van haar. Maar wat zit er precies achter haar daad?

In het tweede seizoen zagen we hoe een elfjarige jongen een dubbele moord had gepleegd. Het lijkt dat hij zonder reden zijn ouders heeft vermoord en wat heeft de mysterieuze Vera Walker te maken met wat hij gedaan heeft?

Wanneer verschijnt The Sinner seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Sinner seizoen 2 op Netflix? Doordat de rechten van The Sinner in België in eerste instantie niet in handen waren van Netflix, hebben Belgische kijkers lang moeten wachten voordat seizoen 1 bij de streamingdienst verscheen. Nu de serie op 25 november is toegevoegd, is het de vraag of het tweede seizoen spoedig volgt.

Helaas zijn daar nog geen uitspraken over gedaan. Het is niet ondenkbaar dat we voor seizoen 2 rekening moeten houden met een release in november 2019. Zodra daar echter meer over bekend is, vullen we dit bericht uiteraard aan.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer The Sinner seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?