Laatste Nieuws

Wanneer verschijnt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix in België?

Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix in België? Razendsnel kwam deze vraag opzetten na de release van het vierde seizoen van de Spaanse hitserie. Door het coronavirus zitten we massaal thuis en La Casa is dan ook door velen gebingd. De vraag om het vervolg is dan ook groot. Maar wanneer is de grote vraag, mede door datzelfde virus.

Overvallers op herhaling

De Spaanse serie La Casa de Papel maakte direct een grote indruk. In de eerste seizoenen werd de Spaanse munt overvallen en had El Professor een magistraal plan bedacht. Daarmee was de serie op zich klaar, maar door het grote succes kon een vervolg niet uitblijven. Waar iedereen van hun geld zat te genieten, liep er vanzelf eentje tegen de lamp. Het bracht de groep weer bij elkaar en dwong ze tot actie. En die actie is waar we nog altijd middenin zitten. Want na vier seizoenen is de klus nog niet geklaard.

Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix in België?


Wanneer verschijnt seizoen 5 van La Casa de Papel op Netflix in België? Het is nog best een ingewikkeld verhaal. Om met het ‘slechte’ nieuws te beginnen… officieel is La Casa de Papel nog niet verlengd voor een vijfde seizoen. Het lijkt echter een kwestie van tijd voor Netflix de verlenging zal aankondigen, want opnieuw is de reeks waanzinnig goed ontvangen. Dan komen we bij het goede nieuws. Maker Alex Pina heeft altijd al aangegeven dat ze werkten aan een vijfde seizoen. Daar komt bij dat er sterke signalen zijn dat in oktober 2019 de pre-productie al is begonnen.

Misschien wel het slechtste nieuws is dat het coronavirus de agenda’s van veel producties danig in de war schopt. Ook in Spanje liggen alle opnames volledig stil en zal het dus zomaar langer gaan duren dan gepland voor er een nieuw seizoen komt. Het derde deel kwam in juli 2019 en het vierde deel in april 2020. In dit ritme zouden we dus in december of januari al een vijfde seizoen mogen verwachten. Het lijkt er nu op dat we voor La Casa de Papel seizoen 5 zomaar moeten wachten tot de zomer van 2021. Enige zekerheid is hier echter totaal nog niet over te geven, want wie weet is er al voor de release van het vierde seizoen flink wat werk verzet?

Wil jij als eerste weten wanneer La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!