Laatste Nieuws

Wanneer komt You seizoen 3 op Netflix in België?

Wanneer komt You seizoen 3 op Netflix in België? Eind december kwam het tweede deel van deze razend spannende thriller over de geheimzinnige Joe Goldberg beschikbaar bij de streamingsdienst, en dus heeft het gros van de fans het hele seizoen al uitgekeken. Gelukkig is er in ieder geval een seizoen 3 op komst, maar wanneer die precies arriveert is nog onbekend.

You

You groeide met zijn eerste seizoen gelijk in hoog tempo uit tot één van de populairste series van Netflix. Centraal staat Joe Goldberg, een werknemer van een boekenwinkel, die geobsedeerd raakt door een knappe bezoekster genaamd Guinevere Beck. In zijn poging om de blondines leven te beheersen maakt hij korte metten met iedereen die een bedreiging kan vormen voor een toekomst samen.

In het tweede seizoen van You probeert Joe zijn gruwelijke verleden achter zich te laten, door te verhuizen naar Hollywood. Maar de vele kilometers afstand kunnen niet voorkomen dat hij continu geconfronteerd wordt met zijn daden uit seizoen 1. Al helemaal niet als hij opnieuw verliefd wordt, op een andere dame.

Seizoen 3 komt zeker

Lang was het onzeker of er wel een derde seizoen van You zou gaan komen, maar dankzij een slip of the tongue van acteur Penn Badgley in een interview met Entertainment Tonight mogen we daar nu wel vanuit gaan. Penn zei destijds over één van de personages uit seizoen 2: “Ze lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen 3.” Daar kunnen we dus uit opmaken dat het script van seizoen 3 zelfs al klaarligt.

Wanneer komt You seizoen 3 op Netflix in België?


Wanneer You seizoen 3 op Netflix in België komt, kunnen we, zolang Netflix er zelf niets over meldt, nog niet exact zeggen. Producent Sera Gamble bevestigde een tijdje terug wel al op Twitter dat er ‘aan gewerkt wordt’.

De uitspraak van acteur Penn Badgley daarbij opgeteld kunnen we wel al de voorzichtige conclusie trekken dat seizoen 2 nog niet het slotstuk was. Maar voorlopig zit er niets anders op dan afwachten, al helemaal niet nu de coronacrisis in de film- en seriewereld voor veel vertragingen heeft gezorgd.

Wil jij als eerste weten wanneer You seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?