Laatste Nieuws

Wanneer komt Undercover op Netflix in België?

Undercover Netflix

Wanneer komt Undercover op Netflix in België? De Vlaams/Nederlandse co-productie is sinds vrijdag 3 mei te bekijken op Netflix in onder meer Nederland en in de rest van de wereld, maar over een release in België is nog niets bekendgemaakt. Dat heeft alles te maken met de rechten van de serie.

Undercover

Undercover is de allereerste Vlaams/Nederlandse co-productie van Netflix. De misdaadserie laat zien hoe twee undercover-agenten infiltreren op een camping waar de grootste XTC-producent van Nederland de scepter zwaait (Ferry Bouwman, gespeeld door Frank Lammers). Zorgen de twee agenten ervoor dat Ferry alles kwijtraakt wat hij ooit heeft opgebouwd?

Wanneer komt Undercover op Netflix in België?

Wanneer komt Undercover op Netflix in België? Het is helaas nog onduidelijk wanneer we Undercover op Netflix in België mogen verwachten. Voordat het eerste seizoen van de reeks werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix in andere landen, werd de serie uitgezonden bij Eén. De serie is ook ontstaan in samenwerking met die zender met Netflix.

Het ziet er dan ook niet naar uit dat het eerste seizoen van de reeks snel wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix in België. De uitzendrechten in België liggen tenslotte in eerste instantie bij Eén. Het goede nieuws is wel dat we ons al op mogen maken voor een tweede seizoen. De opnames daarvoor zijn al gestart.

Wil jij als eerste weten wanneer Undercover op Netflix in België verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.