Laatste Nieuws

Wanneer komt Dynasty seizoen 4 op Netflix in België?

Wanneer komt Dynasty seizoen 4 op Netflix in België? In januari 2020 maakte The CW al bekend dat die er hoe dan ook zal gaan komen (‘want drama is er voor altijd’), de vraag is alleen nog op welke datum precies. Voor nu kunnen we enkel een voorzichtige schatting doen.

Familiedrama

The CW begon in 2017 met het uitzenden van Dynasty, een serie waarin familiedrama centraal staat. Het is gebaseerd op de gelijknamige soap die in de jaren ’80 een hit was. Hoofdrolspeelsters zijn Blake en diens dochter Fallon Carrington. Blake trouwt, tegen de zin van Fallon in, met Cristal en de spanningen lopen hoog op als laatstgenoemde tot overmaat van ramp ook nog eens de hooggeplaatste functie waarop Fallon aasde toebedeeld krijgt.

Wanneer komt Dynasty seizoen 4 op Netflix in België?


Wanneer verschijnt seizoen 4 van Dynasty op Netflix in België? Sinds seizoen 3 lopen de uitzendingen van de serie bij The CW, en die op Netflix niet meer gelijk. Resultaat is dat de fans nog wat meer geduld zullen moeten opbrengen, tot het seizoen bij The CW volledig te zien is geweest. Pas dan verschijnt-ie ook, in één keer, volledig op Netflix in België.

Bovendien ontkomen ook de makers van Dynasty niet aan de gevolgen van de coronacrisis. Opnames zijn door de maatregelen tegen het virus tijdelijk onmogelijk, waardoor extra vertraging opspeelt. Het alles leidt ertoe dat seizoen 4 pas in het voorjaar van 2021 zal starten op The CW, waar dit normaal al medio oktober is. Seizoen 3 kwam dit kalenderjaar op 23 mei; het kan zomaar dat seizoen 4 van Dynasty dit dit alles pas in het najaar van 2021 op Netflix in België komt.

Wil jij als eerste weten wanneer Dynasty seizoen 4 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Drama is forever. #Dynasty has been renewed for Season 4!

Een bericht gedeeld door Dynasty (@cw_dynasty) op

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?