Laatste Nieuws

Wanneer komt Brooklyn Nine-Nine seizoen 7 op Netflix in België?

Wanneer komt Brooklyn Nine-Nine seizoen 7 op Netflix in België? We kunnen inmiddels met zekerheid zeggen dat die er in ieder geval gaat komen. Sterker nog: het belooft een zeer speciale productie te gaan worden, volledig in de jaren ’80-stijl. Wanneer seizoen 7 van Brooklyn Nine-Nine exact verschijnt, is echter nog niet bekend.

Politiekomedie

Brooklyn Nine-Nine volgt een verzameling excentrieke politieagenten die allen op hun eigen manier hilarisch zijn. Hoofdrolspelers zijn de onvolwassen Jake Peralta en zijn knappe collega Amy Santiago, geschaduwd door onder meer Terry, Rosa, Charles, Scully en Hitchcock. Samen proberen ze de stad veilig te houden, maar dat gaat nooit zonder de nodige problemen.

Special edition

De makers van Brooklyn Nine-Nine hebben er voor gekozen om na zes seizoenen eens uit te pakken met een speciale editie. Seizoen zeven zal namelijk volledig in jaren ’80-stijl opgenomen en uitgezonden worden. Dat betekent dat we een voice-over gaan horen die verslag doet van beelden in niet al te beste kwaliteit. Het enige dat níét verandert is de onweerstaanbare verzameling van niet zo getalenteerde politieagenten die de kijkers telkens weer aan het lachen krijgt.

Wanneer komt Brooklyn Nine-Nine seizoen 7 op Netflix in België?


Seizoen 6 van Brooklyn Nine-Nine verscheen op 1 juni 2020 op Netflix in België. Het zal dan ook nog wel even duren voordat het zesde deel beschikbaar wordt voor de liefhebbers. Wel is het zevende seizoen reeds te zien geweest op de NBC: van 6 februari tot 23 april werd er wekelijks een aflevering van de tv-sitcom uitgezonden. Sinds seizoen 5 wordt Brooklyn Nine-Nine uitgezonden door NBC, dat het stokje overnam van Fox nadat zij in 2018 een punt achter de serie wilden zetten.

Seizoen 7 van Brooklyn Nine-Nine bestaat uit dertien afleveringen, maar wanneer deze precies op Netflix in België gaan komen is dus nog niet bekend. In ieder geval kunnen we de fans wel alvast extra geruststellen: er is zelfs al een achtste seizoen van de hitserie besteld een aangekondigd. We zijn dus nog lang niet van Jake, Amy en co af!

Wil jij als eerste weten wanneer Brooklyn Nine-Nine seizoen 7 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?