Laatste Nieuws

Wanneer gaan Dynasty seizoen 2 en Riverdale seizoen 3 beginnen op Netflix

Riverdale en Dynasty

Dynasty en Riverdale zijn twee van de meest populaire series op Netflix, maar wanneer gaan ze verder. Bij Dynasty is het wachten op seizoen 2, Riverdale is toe aan seizoen 3. In allebei de gevallen gaat het om series van de Amerikaanse zender The CW, waarvan Netflix de internationale streamingrechten heeft. Het is wachten op de nieuwe seizoenen en daarbij hangt het dus af aan het uitzendschema van The CW.

Dynasty seizoen 2

Dynasty is een remake van de zeer succesvolle jaren’80 serie. Het bleek al snel een schot in de roos, want tijdens het eerste seizoen besloot The CW het seizoen al te verlengen van dertien naar 22 afleveringen. Het seizoen zit er nu half mei op en het is wachten op het tweede seizoen van Dynasty. Deze is al besteld door de zender, maar een datum wanneer de serie gaat beginnen is er nog niet.

Het ligt echter voor de hand dat Dynasty seizoen 2 zal beginnen in het najaar van 2018, vermoedelijk in oktober. Vervolgens wordt het volledige najaar, winter en voorjaar ermee gevuld om de 22 afleveringen af te werken. Netflix bracht Dynasty seizoen 1 telkens één dat na de uitzending in de Verenigde Staten online, de verwachting is dat dit ook voor seizoen 2 het geval zal zijn.

Riverdale seizoen 3

Riverdale is al toe aan het derde seizoen. De spannende serie is afgeleid van Archie Comics en al twee seizoenen zowel op The CW als in de rest van de wereld op Netflix erg goed bekeken. Er is zelfs al een spin-off onderweg, Chilling Adventures of Sabrina. Deze zal zelfs exclusief op Netflix te zien zijn. Het tweede seizoen van Riverdale eindigt half mei op Netflix en ook voor deze serie is het wachten tot het najaar.

Zowel het eerste als tweede seizoen begon medio oktober en er is geen aanleiding om te verwachten dat dit zal veranderen. Netflix zendt Riverdale één dag na de uitzending in de Verenigde Staten op The CW uit, ook hierbij ligt het in de lijn der verwachting dat dit voor seizoen 3 niet zal veranderen. Het wordt dus wachten tot medio oktober dat seizoen 3 van Riverdale op Netflix begint.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Riverdale en Dynasty verder gaan op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.