Laatste Nieuws

Waarom is Homeland seizoen 8 ‘nog niet verschenen’ op Netflix?

Het achtste seizoen van Homeland is door Netflix aangekondigd om op woensdag 10 februari te verschenen. Vooralsnog is het laatste seizoen van Homeland echter nog niet te zien op de streamingdienst. Tenminste, dat lijkt zo. De reeks is er wel, maar nog niet beschikbaar met Nederlandse ondertiteling. De vraag is dan ook wat er aan de hand is met de reeks over Carrie Mathison.

2021 begon al opmerkelijk voor Homeland

Voor 2021 is het tot dusver een vreemd jaar voor Homeland. Op Nieuwjaarsdag waren opeens zes van de zeven seizoenen verdwenen van Netflix. Enige paniek maakte zich meester van de fans van de reeks, die juist in afwachting waren van het achtste seizoen. Het was het vertrekpunt voor verrassende wendingen. Een dag later waren alle seizoenen namelijk alweer terug op Netflix. En niet veel later kwam de streamingdienst met ontzettend goed nieuws.

Wel beschikbaar zónder ondertiteling

Vanaf 10 februari zou het achtste seizoen namelijk op Netflix in België verschijnen, net zoals de afleveringen twee dagen eerder in Nederland te zien zouden zijn. Vrijdag kwamen de episodes inderdaad bij onze noorderburen met Nederlansde ondertiteling. Naar nu blijkt is in Vlaanderen Homeland ook beschikbaar, echter zonder ondertiteling. Wanneer je de taalinstellingen aanpast naar Engels, dan is Homeland seizoen 8 wel beschikbaar. Dit wil dus zeggen dat het seizoen vrij is gekomen voor het Franstalige gebied. Hier meer over het verschil tussen het Vlaamse en Waalse aanbod.

Wachten op officiële verklaring

Het is dan ook wachten op een officiële verklaring van Netflix zelf voor er duidelijkheid is wanneer het allerlaatste seizoen van Carrie Mathison’s reis ook te zien zal zijn met Nederlandse ondertiteling Wanneer hier meer over bekend is zullen we uiteraard direct een update brengen.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Homeland seizoen 8 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?