Laatste Nieuws

Waarom Hope McCrea (Annette O’Toole) afwezig is in Virgin River seizoen 3

Hope McCrea (Annette O’Toole) was niet te zien in Virgin River seizoen 3. Haar rol was uiterst klein, maar ze bleef wel bij de romantische dramaserie betrokken. Inmiddels is duidelijk waarom Hope niet aanwezig was in het derde seizoen van Virgin River.

Waarom Hope afwezig is in Virgin River seizoen 3

Hope was niet aanwezig in het derde seizoen van Virgin River. In de serie was dat omdat Hope vastzat in een orkaan nadat ze haar bejaarde tante had bezocht. Door middel van facetime en gewone telefoongesprekken was ze toch enigszins aanwezig in het seizoen. Nu blijkt dat Annette O’Toole met een reden niet aanwezig kon zijn op de set.

Showrunner Sue Tenney liet weten dat de afwezigheid van Hope te maken had met de pandemie. “We hebben heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze nog steeds heel veel in de show was. Als we een vierde seizoen hebben, dan is iedereen gevaccineerd en is de pandemie niet meer wat het is. Dus ik hoop dat we Annette (Hope, red.) dan terug hebben.”

Script aangepast

Door de afwezigheid van O’Toole moesten de scripts flink worden aangepast. Toch is het einde van zowel Doc en Hope nog niet in zicht. De vernieuwing van hun gelofte staat nog op de planning. “We hadden daar twee heel mooie afleveringen over. Nu hebben we wat drama waar beide personages bij betrokken zijn, waardoor die herverbintenisceremonie op een laag pitje is te komen staan. Maar dat verhoogt ook hun betrokkenheid naar elkaar toe”, aldus Tenney.

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?