Preview

Vooruitblik Riverdale seizoen 3 op Netflix

Riverdale seizoen 3

Vanaf donderdag 11 oktober kunnen we op Netflix aan de slag met het derde seizoen van Riverdale. Sinds de seizoensfinale van seizoen 2 op 16 mei bleven fans achter met aardig wat vragen en gelukkig gaan die vragen nu spoedig beantwoord worden.

Toekomst Riverdale

Het tweede seizoen van Riverdale liet ons met één grote vraag achter. Hoe moet het nu verder met Archie nu hij door Hiram Lodge wordt beschuldigd van de moord op Cassidy Bullock? In de rechtszaal zal duidelijk worden wat de aanklacht tegen Archie betekent voor zijn toekomst en of we hem terug gaan zien achter slot en grendel. Daarbij is het ook onduidelijk hoe Veronica reageert nu haar vader uitgerekend haar vriendje beschuldigt.

Ook is het onduidelijk hoe de toekomst van Alice eruitziet. Nu ze te weten is gekomen dat de Black Hood zich al die tijd dicht bij haar bevond, is ze toe aan rust. Haar dochter Polly helpt haar maar al te graag en trekt haar mee in een mysterieuze cult. Ondertussen kijkt Betty alles met lede ogen aan.

Daarnaast gaan we ook een aantal nieuwe stelletjes zien. Alice en FP Jones trokken de laatste afleveringen al steeds meer naar elkaar toe en nu gaan ook Betty en Jughead erachter komen dat hun ouders elkaar leuk vinden. Ondertussen is het ook de vraag hoe de relatie van Cheryl en Vanessa zich verder ontwikkelt en hoe het gaat nu duidelijk is dat Kevin en Moose elkaar leuk vinden.

Riverdale seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen gaat op woensdag 10 oktober van start bij The CW. Door de samenwerking van het Amerikaanse netwerk met Netflix kunnen we ook in België al één dag na de release in de USA aan de slag met de nieuwste afleveringen. Vanaf donderdag 11 oktober verschijnt iedere week een nieuwe aflevering online.

Trailer Riverdale seizoen 3