Preview

Vooruitblik Dynasty seizoen 2

Dynasty seizoen 2

Dynasty seizoen 2 gaat op 12 oktober verder bij The CW en een dag later kunnen we ook in België bij Netflix aan de slag met de nieuwe aflevering van het tweede seizoen. Een mooi moment om te kijken wat we van het tweede seizoen van Dynasty kunnen verwachten.

Dynasty

Dynasty is een remake van de gelijknamige serie die in de jaren tachtig zeer populair was. In het eerste seizoen hebben we gezien dat de ‘nieuwe’ Dynasty een aantal veranderingen heeft ten opzichte van de oude serie. Zo is de familie Colby nu Afrikaans-Amerikaans en is Sammy Jo van een vrouw veranderd in een homoseksuele man. Van de cast van seizoen 1 gaan we aardig wat mensen terugzien, maar toch weten we nog niet het lot van alle personages.

De seizoensfinale heeft ons met veel vragen achtergelaten. De grootste vraag is natuurlijk of ze Cristal Flores Carrington ooit nog terugezien. Zij werd in haar buik geschoten door Claudia en achtergelaten in een brandend huis. Mocht zij die seizoensfinale niet overleven, dan heeft dat uiteraard grote gevolgen voor het verloop van seizoen 2. Daarnaast zaten ook Michael Culhane en Alexis Carrington nog in het huis, weten zij te ontkomen?

Dynasty seizoen 2 op Netflix

Dynasty seizoen 2 gaat op 12 oktober verder bij The CW. Door de samenwerking van het netwerk met Netflix kunnen we één dag later ook in België al aan de slag met de nieuwste aflevering. Daarna wordt Dynasty wekelijks voorzien van een nieuwe aflevering.

Trailer Dynasty seizoen 2