Laatste Nieuws

Voorlopig geen opvolger voor The Haunting of Hill House en Bly Manor

Fans van The Haunting hoeven op korte termijn geen opvolger van The Haunting of Hill House en Bly Manor te verwachten. The Haunting of Hill House werd al razendsnel vernieuwd voor een tweede seizoen onder de naam The Haunting of Bly Manor. Daar lijkt het voor nu echter even bij te blijven.

The Haunting

Mike Flanagan, de bedenker en maker van The Haunting, liet hoogstpersoonlijk via Twitter weten dat er voorlopig niet gewerkt wordt aan een derde deel. Dat betekent overigens niet dat er helemaal geen derde verhaal gaat komen, maar we hoeven in ieder geval niet te rekenen op een release in 2021. Problematisch is dat niet. Bij The Haunting gaat het tenslotte om losstaande verhalen waarbij steeds een nieuwe cast wordt gebruikt.

Flanagan

Alhoewel er niet gewerkt gaat worden aan een nieuwe The Haunting, werkt Flanagan ondertussen wel aan de nodige andere Netflix-projecten. “Op dit moment ligt mijn focus op andere projecten voor zowel 2021 als daarna. Als er iets zal gaan veranderen ten aanzien van The Haunting laat ik dat direct weten.” Binnenkort kunnen we op Netflix aan de slag met Midnight Mass en The Midnight Club.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?