Laatste Nieuws

Voorlaatste seizoen Supergirl in januari op Netflix

Het vijfde seizoen van Supergirl zal op 1 januari 2021 worden gelanceerd op Netflix. Deze datum komt niet als een verrassing, want het is namelijk exact een jaar na de start van het vierde seizoen. Deze kwam namelijk op de eerste dag van 2020 op Netflix.

Supergirl is zwanger

Het vijfde seizoen van Supergirl is wel het beginpunt van het einde. Deze zomer werd namelijk aangekondigd dat het zesde seizoen het slotseizoen zal worden. Deze is in de Verenigde Staten pas in 2021 te zien, want er was met de opnames flink wat vertraging. En niet alleen door de coronaperikelen, maar ook doordat hoofdrolspeelster Melissa Benoist zwanger was. In september werd Huxley geboren.

Opnames inmiddels gedraaid

De opnames van het zesde seizoen konden dit najaar wel worden gestart, Benoist sloot zelf pas later aan voor de opnames van het slotseizoen. Het vijfde seizoen bestaat uit 19 afleveringen. Dit is iets korter dan op voorhand gepland, omdat de laatste opnames niet meer konden worden gedraaid. Het slotseizoen zal wel uit twintig afleveringen bestaan. Deze worden op Netflix verwacht aan het begin van 2022. Nu komt dus eerst het vijfde seizoen online.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?