Trailers

Volgende Harlan Coben-serie in aantocht: Hold Tight

Harlan Coben-series doen het in de regel geweldig op Netflix en daarom is het ook goed nieuws dat er een nieuwe op komst is: Hold Tight. Deze maand nog kunnen we aan de slag met de thriller, communiceert de streamingdienst. Hold Tight komt namelijk op 22 april al uit.

Vervolg op The Woods

In 2020 verscheen de serie The Woods (W glebi lasu) op Netflix en Hold Tight (Zachowaj spokoj), beide van Poolse makelij, is daar het vervolg op. De show is echter (naar verluidt) óók los te bekijken. Hoe dan ook: hoofdrolspeler Grzegorz Damięcki keert terug en neemt de rol van openbaar aanklager Pawel Kopiński wederom op zich.

The Woods schotelde ons twee verhaallijnen voor: in het heden werd Kopiński naar de vindplek van een lichaam geroepen. En daar werd hij negatief verrast: het moordslachtoffer had namelijk krantenknipsels over Pawel bij zich! De andere tijdlijn speelde zich af in 1994 op een zomerkamp waar Pawel een van de begeleiders was. Op dat kamp verdwenen twee mensen spoorloos, onder wie Pavels zus. Een echt jeugdtrauma dus.

Mysterieuze verdwijning

Hold Tight is een heel nieuw avontuur; het zomerkamp verdwijnt dus naar de achtergrond. Wel is er alweer iemand verdwenen: een zoon uit een vermogend gezin. Kort nadat een klasgenoot zichzelf van het leven beroofd heeft, begint de achttienjarige Adam zich steeds afstandelijker te gedragen, waarna hij ook nog eens spoorloos verdwijnt. Heeft dat te maken met de zelfmoord? En wie heeft de verdwijning op zijn geweten?

Releasedatum en trailer

Inmiddels weten we dus dat Hold Tight op 22 april aanstaande in première gaat op Netflix, nog maar eventjes geduld! Daarnaast kun je een nieuw spannende trailer checken, die behoorlijk wat belooft. Hold Tight is al weer de zevende Harlan Coben-titel op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?