Laatste Nieuws

Volg Black Lightning seizoen 2 wekelijks op Netflix

Black Lightning Netflix The CW

De releasedatum van Black Lightning seizoen 2 op Netflix is bekend. In België kunnen we vanaf 16 oktober weer genieten van deze superheld. In Ameria start de serie een week eerder bij The CW, dus we lopen nauwelijks achter.

Nieuwe superheld

Black Lightning werd begin dit kalenderjaar geïntroduceerd als een nieuwe superheld bij The CW. Ook Netflix betrok deze reeks graag in de deal met de Amerikaanse televisiezender en zorgde er voor dat we seizoen 1 wekelijks konden volgen. De serie is gebaseerd op de DC Comics, net als veel andere series van The CW.

Black Lightning seizoen 2 op Netflix

Black Lightning seizoen 2 is via Netflix te volgen vanaf 16 oktober. Vanaf dat moment zal er wekelijks een nieuwe aflevering aan het aanbod toegevoegd worden. De uitzendingen lopen een week achter ten opzichte van de uitzendingen in Amerika. Black Lightning seizoen 2 zal overigens net als het eerste deel uit dertien afleveringen bestaan. De kans is groot dat The CW het tweede seizoen in twee delen knipt. Na een aflevering of zeven, acht breekt waarschijnlijk een mid seasonbreak aan, vermoedelijk wanneer de kerstvakanties in Amerika beginnen. Ook in België ligt Black Lightning seizoen 2 dan stil, om in de loop van januari 2019 weer opgepakt te worden.

Over Black Lightning

Black Lightning draait om Jefferson Pierce, die gespeeld wordt door Cress Williams. Pierce zag zichzelf verplicht om terug te keren van zijn pensioen als Black Lightning, omdat zijn pensionering grote gevolgen voor zijn familie had. In seizoen 1 nam Black Lightning het op tegen de bende The One Hundred. Wat we onder andere van het tweede seizoen mogen verwachten is in onderstande video te zien.