Laatste Nieuws

Virgin River seizoen 3: Nieuwe castleden bekend

Virgin River seizoen 3 is momenteel volop in productie en in dat kader zijn nu dan ook nieuwe castleden gepresenteerd. Via Instagram werd bekendgemaakt dat Lynda Boyd en Kai Bury een rol te pakken hebben in het derde seizoen van de romantische dramaserie.

Tara en Denny Cutler

Via Instgram werd door Virgin River een tweetal foto’s gedeeld waarop we kennismaken met Stacey Farber en Kai Bradbury. Farber wordt verantwoordelijk voor de rol van Tara, de dochter van Lilly. Kai is binnengehaald om de rol van Denny Cutler te vertolken. Hij wordt omschreven als een 24-jarige marinier. Hij vertrekt naar Virgin River om erachter te komen wie zijn biologische vader is.

Denny leren we kennen in het veertiende boek van Robyn Carr uit de Virgin River boekenreeks. Het is nog niet duidelijk of zijn rol in de serie hetzelfde wordt als zijn rol in de boeken. Wat wel duidelijk is, is dat voor het derde seizoen ook Martin Henderson (Jack), Alexandra Breckenridge (Melinda), Jenny Cooper (Joey), Grayson Maxwell Gurnsey (Ricky), Tim Matheson (Doc), Benjamin Hollingsworth (Dan) en Colin Lawrence (Preacher) terugkeren.

Seizoen 3

Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan het derde seizoen. De opnames hebben even stilgelegen, maar zijn inmiddels weer hervat. Met een beetje geluk kunnen we seizoen 3 nog ergens eind 2021 op Netflix verwachten.

Wil jij als eerste weten wanneer Virgin River seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Denny Virgin River

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?