Laatste Nieuws

Virgin River seizoen 3 komt al in de zomer op Netflix

Het wachten op het derde seizoen van Virgin River duurt minder lang dan gedacht. Netflix heeft zojuist door middel van een video bekendgemaakt dat we vanaf 9 juli aan de slag kunnen met het volledige derde seizoen van de serie. Seizoen 3 bestaat opnieuw uit tien afleveringen en geeft ons antwoorden op vragen waar we mee achterbleven tijdens de seizoensfinale van seizoen 2.

Jack en Doc

Voor twee hoofdrolspelers van Virgin River zag het er niet goed uit in de laatste aflevering van seizoen 2. Mel vond Jack zwaargewond achter zijn bar. De barman blijkt te zijn neergeschoten, maar wie heeft dat gedaan en overleeft hij de schotwond wel? Ondertussen is het ook de vraag hoe het zit met de gezondheid van Doc. Op het moment dat hij Hope iets wil vertellen, worden de twee tenslotte verrast door een surpriseparty.

Virgin River seizoen 3 op Netflix

Hoe het nu verder moet met Jack en Doc komen we ongetwijfeld te weten in het derde seizoen van Virgin River. Seizoen 3 komt al op 9 juli 2021 naar Netflix en telt opnieuw tien afleveringen. Het heugelijke nieuws werd bekendgemaakt door middel van een speciale video waar de hele cast bij betrokken was.

“Dus ik heb heel leuk nieuws gehoord waarvan ik dacht dat ik het moest delen”, begon Mel de video. “Wat denken jullie, Virgin River team? Moeten we het iedereen vertellen? Ik denk dat we het ze moeten vertellen.” Daarna verschijnen onder meer Jack, Doc, Preacher, Charmaine en Brady in beeld om te vertellen dat Virgin River al razendsnel terug is.

Bekijk de aankondigingsvideo hieronder

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?