Laatste Nieuws

Virgin River seizoen 3: Dit mogen we verwachten

Virgin River seizoen 2 heeft fans van de serie achtergelaten met heel wat vragen. Het tweede seizoen eindigde niet met één cliffhanger, maar met maar liefst drie cliffhangers. Showrunner Sue Tenney heeft zich in een uitgebreid interview uitgelaten over hoe het nu verder moet met Jack, Doc en Preacher in het derde seizoen van de romantische dramaserie.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 2 nog niet hebt gezien

Jacht op dader geopend

Het slot van Virgin River seizoen 2 heeft ons achtergelaten met een grote vraag: Wie heeft het gemunt op Jack? De slotseconden van het seizoen laten zien hoe Mel de barman bloedend op de grond vindt. In seizoen 3 zal de jacht op de dader worden geopend. Tanney sluit zelfs niet uit dat de zoektocht naar de dader ons seizoenen lang bezig zal houden.

In seizoen 3 zal ook meer duidelijk moeten worden over Preacher. Gaat hij in op de vraag om op Christopher te passen nu Michelle weg is? “Als je de show kijkt en je kent het karakter, dan weet je hoe hij reageert op een plicht”, gaf Tenney aan.

Gezondheidsproblemen Doc

Ook de medische situatie van Doc houdt ons bezig. Net op het moment dat hij Hope wil vertellen dat er iets aan de hand is, wordt hij onderbroken. “Doc heeft wat dingen lopen het komende seizoen.” Ze spreekt van “een complicatie die hem zal uitdagen, ook in zijn relatie met Hope.”

“Hij gaat de uitdaging aan, maar het is een echte uitdaging voor hem, vooral voor hem als dokter. Zal hij dat werk kunnen blijven doen? De kliniek en de stad zijn zijn leven, dus dat gaan we onderzoeken.” Tenney gaf tot slot ook aan dat er tussen het tweede en derde seizoen een grotere tijdsprong komt dan tussen seizoen 1 en 2 het geval was.

Wil jij als eerste weten wanneer Virgin River seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?