Laatste Nieuws

Virgin River seizoen 2: Zes nieuwe castleden

Het eerste seizoen van Virgin River groeide op Netflix binnen no time uit tot een groot succes. Gelukkig blijft het niet bij dat ene seizoen. Netflix heeft tenslotte een tweede seizoen besteld van de reeks waarvan de opnames zelfs al zijn afgerond. Seizoen 2 brengt een aantal nieuwe gezichten met zich mee.

Nieuwe gezichten

Voor het tweede seizoen van Virgin River zijn zes nieuwe acteurs vastgeld. Om te beginnen zien we Carmel Amit als Jamie. We kennen haar als Kylie uit You Me Her. Het tweede nieuwe castlid is Donald Heng, in Virgin River te zien als George. Hij had al gastrollen in onder meer The Flash en The 100.

Een meer bekend gezicht is dat van Steve Bacic die Wes speelt. Zo was hij al te zien in When Calls The Heart. Andere nieuwe castleden zijn Lane Edwards (Sheriff Duncan), Keith MacKechnie (Nick) en Thomas Nicholson (Leo Cavangh).

Virgin River seizoen 2 op Netflix

Netflix heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt voor het tweede seizoen van de reeks. Toch lijken we niet lang te hoeven wachten. Zo werd eind vorig jaar duidelijk dat er een vervolg zou komen waarvan de opnames toen al in volle gang waren.

Mogelijk volgt het tweede seizoen dan ook al in het najaar van 2020. Voor de verhalen uit Virgin River zijn de boeken van Robyn Carr als inspiratiebron gebruikt. In totaal zijn er twintig boeken geschreven. We lijken dan ook nog heel wat seizoenen van Virgin River op Netflix te mogen verwachten.

Wil jij als eerste weten wanneer Virgin River seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?