Laatste Nieuws

Virgin River seizoen 2 heeft releasedatum op Netflix

Het wachten op het tweede seizoen van Virgin River is bijna voorbij. Netflix heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen van de serie op 27 november wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De tien nieuwe afleveringen verschijnen dan in één keer online op Netflix.

Nieuw begin

Melinda Monroe is toe aan een nieuw begin. Nadat ze te maken heeft gehad met een persoonlijk drama en nog iedere dag bezig is met de verwerking, hoopt ze in het kleine stadje Virgin River opnieuw te kunnen beginnen. Het duurt niet lang voor ze erachter komt dat dat lastiger blijkt dan gedacht. In seizoen 2 gaan we zien onder meer te maken krijgen met een verloving, met een gebroken hart, met baby’s en met een moord. Er valt dan ook weer van alles te beleven in Virgin River.

Virgin River seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Virgin River verschijnt op 27 november online op Netflix. In juli werd duidelijk dat Netflix in het diepste geheim ook al een derde seizoen heeft besteld. Na die drie seizoenen is de kans op meer overigens groot. De serie is tenslotte gebaseerd op de boeken van Robyn Carr en in de reeks van Virgin River zijn liefst twintig boeken verschenen. Daarmee gaan de verhalen ven de romantische dramaserie nog wel even verder.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?