Laatste Nieuws

Virgin River krijgt ook derde seizoen

Virgin River is vernieuwd voor een derde seizoen. Ondanks dat het tweede seizoen van de romantische dramaserie nog niet eens te bekijken is op Netflix, blijkt de streamingdienst in het diepste geheim al een derde seizoen besteld te hebben. Dat blijkt uit informatie die in handen is van Production Weekly.

Romantische dramaserie

Het verhaal uit Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In de serie volgen we Melinda Monroe. Na een groot persoonlijk drama is ze toe aan een nieuw begin. In het kleine dorpje Virgin River hoopt ze een nieuw leven op te kunnen bouwen als verpleegkundige, maar dat verloopt anders dan gedacht.

Virgin River seizoen 3 op Netflix

Virgin River groeide op Netflix binnen no time uit tot een ware hit. Later bleek dat voordat het eerste seizoen was verschenen dat er al een vervolg was besteld. Dat is nu ook het geval bij het derde seizoen. Terwijl we vol spanning wachten op seizoen 2, blijken de opnames voor een derde seizoen al bijna van start te gaan.

Zo staan de opnames gepland tussen 25 augustus en 11 december. Ondertussen lijkt het wachten voor Virgin River seizoen 2 bijna voorbij. De verwachting was eerst dat de reeks in de zomer terug zou keren. Inmiddels wordt gedacht aan september of oktober 2020.

Wil jij als eerste weten wanneer Virgin River op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?