Laatste Nieuws

‘Virgin River in diepste geheim al vernieuwd voor vierde seizoen’

Nog voor de release van Virgin River seizoen 3 lijkt er alweer goed nieuws te zijn voor fans van de serie. In het diepste geheim zou de serie namelijk vernieuwd zijn voor een vierde seizoen en opnames daarvoor staan zelfs al gepland. Daar is ProductionWeekly achter gekomen.

Productie

Uit een stuk van het eerdergenoemde medium schijnen de opnames van het vierde seizoen van Virgin River al gepland staan. Nadat we op 9 juli op Netflix aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van seizoen 3, zou aan het einde van diezelfde maand gestart worden met de opnames van seizoen 4. De opnames staan gepland tot eind november in Vancouver, Canada. Een releasedatum voor dat vierde seizoen is nog niet bekend.

Virgin River seizoen 3 op Netflix

Voor nu mogen we ons eerst opmaken voor het derde seizoen van Virgin River. Vanaf 9 juli kunnen we op Netflix aan de slag met tien gloednieuwe afleveringen van de serie waarin de hoofdrollen zijn voor Mel en Jack. Dat derde seizoen zal ons antwoorden geven op hoe het nu verder moet met Jack, Doc en Preacher. Daarna lijken we ons dus op te mogen maken voor een vierde seizoen en daar lijkt het niet bij te blijven. Virgin River is namelijk gebaseerd op een boekenreeks van Robyn Carr waar in totaal twintig boeken van zijn verschenen.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?