Laatste Nieuws

Vikings: Valhalla seizoen 2 heeft releasedatum in 2023 te pakken

Het is alweer bijna tijd voor de Vikingen! Het tweede seizoen van Vikings: Valhalla heeft van Netflix een releasedatum gekregen en zal net zoals dit jaar het geval was het kalenderjaar gaan openen. Ook zijn de eerste beelden verschenen.

Moederserie Vikings

De gebeurtenissen in Vikings: Valhalla vinden ongeveer honderd jaar ná die in ‘moederserie’ Vikings plaats. De woeste Vikingen vinden het de hoogste tijd voor een nieuwe invasie en krijgen Engeland bijna helemaal in handen. Dat betekent natuurlijk niet dat ze op hun lauweren kunnen rusten… Onderling dreigen er namelijk flink conflicten, bijvoorbeeld tussen de Vikingen die zich tot het christendom hebben bekeerd en degenen die nog altijd idolaat zijn van de oude goden, Odin en consorten.

Seizoen 3 is al in aantocht

Op 12 januari 2023 zal het epische verhaal verder gaan, waarin Harald Sigurdsson/Hardrada (Leo Suter), Leif Eriksson (Sam Corlett) en Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) terug zullen keren. Het gehele seizoen zal in één keer te zien zijn op Netflix, terwijl er al hard is gewerkt aan het derde seizoen. Deze wordt dan ook in het eerste deel van 2024 verwacht.

Check de eerste beelden van Vikings Valhalla 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?