Laatste Nieuws

Vijfde en tevens laatste seizoen voor Van Helsing

Van Helsing wordt voorzien van een vijfde seizoen, maar daarmee wordt de reeks ook afgesloten. Dat nieuws is bekendgemaakt nadat de finale-aflevering van het vierde seizoen van de vampieren dramaserie is uitgezonden bij Syfy. Na seizoen 4 mogen we nog één keer aan de slag met een nieuw seizoen.

Slotseizoen

In de Verenigde Staten is Van Helsing afkomstig van Syfy, maar in België kunnen we via Netflix kijken naar de serie. Ook het vierde seizoen wordt binnenkort op Netflix verwacht. Waarschijnlijk duurt het nog een paar maanden voordat die afleveringen online verschijnen. Daarna mogen we ons nog één keer verheugen op nieuwe aflevering die waarschijnlijk in het najaar van 2020 worden uitgezonden bij Syfy en in 2021 op Netflix verschijnen.

Dertien afleveringen

Tegelijkertijd met de aankondiging dat Van Helsing nog één keer terugkomt, is ook bekend geworden dat het laatste seizoen uit dertien afleveringen bestaat. Dat liet producer Chad Oakes weten aan Deadline. “We zijn erg blij dat we de Van Helsing saga op een fraaie manier mogen afronden.” In Van Helsing volgen we Vanessa Van Helsing. Zij is een afstammeling van Abraham Van Helsing, afkomstig uit Dracula.